Χωρίς Mary Jane Watson μένει το «The Amazing Spider-Man»!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Κάτι τρέχει με την Mary Jane στο “The Amazing Spider-Man 2”. Όλοι γνωρίζαμε ότι η υποψήφια με Χρυσή Σφαίρα Shailene Woodley (από το The Descendants) είχε πάρει τον ρόλο της κοκκινομάλλας Mary Jane Watson στην συνέχεια των περιπετειών του Spider-Man στην μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία Marc Webb.

Χτες η Sony ανακοίνωσε άλλες δυο συνέχειες του “The Amazing Spider-Man” και φαίνεται πως την Mary Jane θα αργήσουμε να την δούμε. Όπως αποκάλυψε η ίδια η Woodley σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, τις σκηνές που γύρισε ως Mary Jane θα χρησιμοποιηθούν στην τρίτη ταινία της σειράς. Η ίδια είπε πως αν και την εξέπληξε το νέο καταλαβαίνει την ανάγκη (λόγω της ιστορίας της δεύτερης ταινίας) την ανάγκη να κρατήσουν την εισαγωγή της Mary Jane μέχρι την τρίτη ταινία. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο όπως είπε η ίδια.

Έλα όμως που μάλλον η Woodley θα φύγει τελείως από την σειρά και ο ρόλος της Mary Jane θα ξαναπεράσει από την διαδικασία κάστινγκ. Ο ίδιος ο Marc Webb είπε πως ήθελε να επικεντρωθεί στην ιστορία του Peter και της Gwen και την σχέση τους. Αλλά αν και γύρισαν ελάχιστες σκηνές με την Woodley ήταν πολύ ευχάριστο που συνεργάστηκε μαζί της, προσθέτοντας στο τέλος ότι μάλλον δεν θα ξαναεπιστρέψει και ότι ο ρόλος θα περάσει ξανά από κάστινγκ.

Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί η Woodley είναι μια αρκετά ταλαντούχα ηθοποιός και σίγουρα θα ήταν μια εξαιρετική Mary Jane Watson. Τώρα ας πέσουν τα στοιχήματα και πάλι ποια θα πάρει την θέση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*