Πρώτο clip από το «Yoga Hosers» του Kevin Smith

Με την Harley Quinn Smith και την Lily-Rose Depp

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τις Colleens (που μισούν με πάθος τη δουλειά τους) στο πρώτο clip από τη νέα ταινία του Kevin SmithClerks«, «Jay and Silent Bob Strike Back«) ονόματι «Yoga Hosers» – στο οποίο clip πρωταγωνιστούν η κόρη του Smith, Harley Quinn Smith, αλλά και η κόρη του Johnny Depp, Lily-Rose Depp, η οποία γίνεται όλο και πιο διάσημη όσο μεγαλώνει.

Το «Yoga Hosers» είναι ουσιαστικά η ταινία που συνεχίζει το «Tusk» (2014) του Kevin Smith – χωρίς να είναι ακριβώς sequel, αλλά πιο πολύ σαν δεύτερο «μέρος» της τριλογίας «True North» του σκηνοθέτη. Πρόκειται για μια κωμική ταινία φαντασίας, με εφηβικό «σκηνικό» αλλά και λίγο τρόμο μέσα. Το Sundance Film Festival θα την απολαύσει πρώτο από όλους το βράδυ της Κυριακής.

Οι Lily-Rose Depp και Harley Quinn Smith υποδύονται τις μαθήτριες λυκείου Colleen Collette και Colleen McKenzie. Όταν πηγαίνουν σε ένα πάρτι μαθητών μεγαλύτερης τάξης, κατά λάθος ανακαλύπτουν ένα αρχαίο κακό που βρίσκεται θαμμένο κάτω από το Καναδικό τους μίνι μάρκετ.

Οι Johnny Depp, Haley Joel Osment, Natasha Lyonne, Tony Hale, Jason Mewes και ο Adam Brody έχουν επίσης σημαντικούς ρόλους στην ταινία.

Δείτε το πρώτο απολαυστικό clip παρακάτω :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*