Υπέρ-ρομαντικό Τρέιλερ για το Πρωτότυπο «Her» με τον Joaquin Phoenix

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού και την κινηματογραφική μετριότητα των πρόσφατων εκδόσεων, βγήκε ένα τρέιλερ που μας έφερε μια φρέσκια, δόση δροσιάς. Ο πάντα πρωτοποριακός και πρωτότυπος Spike Jonze (Being John Malkovich, Where the Wild Things Are ) γράφει και σκηνοθετεί την ταινία «Her».

Ο Theodore Twombly(Joaquin Phoenix) ζει στο Λός Άντζελες, λίγα χρόνια στο Μέλλον. Δεν είναι πολύ κοινωνικός. Η δουλειά του είναι να γράφει προσωπικά γράμματα για άλλους αλλά ο ίδιος μόλις έχει βγει από ένα δύσκολο χωρισμό. Έτσι βρίσκει καταφύγιο στην συντροφιά της “Samantha” , ένα τύπου Siri πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης με τη φωνή της  Scarlett Johansson. Σε αυτή τη βάση ο Spike Jonze  θα μας κάνει τη πιο προσωπική και ρομαντική του ταινία, καθώς ήδη από το τρέιλερ κυριαρχούν τα ερωτήματα του τύπου»Τι είναι πραγματικά αγάπη», ενώ ο Joaquin Phoenix σε προκαταβάλει για νέες οσκαρικές διαδρομές.

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει ακόμα τις Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde και η ταινία αναμένεται στις αμερικάνικες αίθουσες στις 20 Νοέμβρη. Απολαύστε το τρέιλερ

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ