“Η Αποκάλυψη του Θηρίου” στο YURIA 2014

Το εξαιρετικό αθηναϊκό δισκοπωλείο Vinyl Microstore διοργανώνει κάθε χρόνο το underground φεστιβάλ YURIA

Το εξαιρετικό αθηναϊκό δισκοπωλείο Vinyl Microstore(Διδότου 34, Εξάρχεια) διοργανώνει κάθε χρόνο το underground φεστιβάλ YURIA, έναν μήνα γεμάτο εκδηλώσεις, καθημερινά. Φέτος, φτάσαμε αισίως στον 11ο χρόνο της διοργάνωσης, που λαμβάνει χώρα καθ’όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, ενώ περιλαμβάνει και ημέρα αφιερωμένη σε μικρού μήκους ταινίες. Μεταξύ αυτών, η “Αποκάλυψη του Θηρίου”.

Το φιλμ του Θανάση Μπουρλιάσκου με τίτλο “Η Αποκάλυψη Του Θηρίου”, συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα ταινιών μικρού μήκους του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας». Θα προβληθεί στο πλαίσιο της ημέρας μικρού μήκους προβολών στο Vinyl Microstore την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου.
Ένας υπάλληλος στις ελεύθερες ώρες του παρουσιάζει μια διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, κατά την διάρκεια της οποίας κάνει ένα κήρυγμα εναντίον του “συστήματος”, συγκρίνοντάς το με το Θηρίο της Αποκάλυψης. Μερικές μέρες μετά στην δουλειά του, ο διευθυντής τον καλεί για αξιολόγηση και του προσφέρει μια γενναιόδωρη προαγωγή, αποκαλύπτοντάς του παράλληλα ποιος είναι το Θηρίο. –

Πρωταγωνιστούν: Πάνης Καλοφωλιάς, Θανάσης Χαλκιάς, Άγγελος Καλίνογλου, Γιώτα Χατζηιωάννου, Λένα Δροσάκη, Σίμος Κυπαρισσόπουλος.
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Στάθης Γαλαζούλας, Art Director: Άννα Βεσκούκη, Μοντάζ: Κυριάκος Γκίκας, Ηχοληψία- Mix & Design: Δημήτρης Γιαννόπουλος, Σενάριο-Σκηνοθεσία-Παραγωγή: Θανάσης Μπουρλιάσκος.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ