Ψάχνοντας τον Osama Bin Laden στο νέο trailer του «Zero Dark Thirty»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

H νέα ταινία της βραβευμένης με Όσκαρ Kathryn Bigelow, για το “Hurt Locker”, έχει πάλι να κάνει με πόλεμο. Αυτή την φορά τον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία και τον Osama Bin Laden με την νέα της ταινία «Zero Dark Thirty«. Το πρώτο trailer δεν έδειξε και πολλά, παρά μόνο ήταν ένα μοντάζ από διαλόγους της ταινίας θέτοντας έτσι το κλίμα στο οποίο θα κινηθεί.

Η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, αλλά το στούντιο αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία για Δεκέμβρη και να μην πέσει πάνω στην αμερικάνικη προεκλογική εκστρατεία θυμίζοντας στους πολίτες τον ρόλο του Ομπάμα στην όλη επιχείρηση. Η ταινία είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, με μια μερίδα Αμερικανών να κατηγορούν τον Ομπάμα ότι θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των ΗΠΑ δίνοντας πρόσβαση στην ομάδα της Μπίγκελοου σε απόρρητα στοιχεία μιας εκ των σημαντικότερων αποστολών της αμερικανικής ιστορίας.

Το δεύτερο trailer είναι όμως εδώ και δείχνει πολλά περισσότερα. Μπορεί να φαίνεται λίγο ως “Hurt Locker” αλλά όλα αυτά που λειτούργησαν στην εντέλεια στην προηγούμενή της ταινία θα είναι το ίδιο καλά κι εδώ; Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Joel Edgerton, Jessica Chastain, Chris Pratt, Kyle Chandler, Mark Strong, Jason Clarke και James Gandolfini και μπορείς να δεις το trailer παρακάτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ