Ετοιμάσου για Zombie Thriller Party!

...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Η δραστήρια και δημιουργική ομάδα του MJ DANCE TRIBUTE Athens διοργανώνει και φέτος ένα event που θα αλλάξει κάνεις τις απόκριες να μοιάζουν με zombie apocalypse! Ο Το Reel.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ZOMBIE THRILLER PARTY! Εμπνευσμένο από το ομότιτλο videoclip του Michael Jackson, είναι η μεγαλύτερη μασκέ θεματική βραδιά για το Halloween μέχρι σήμερα στην Αθήνα! Με trick or treat παιχνιδιάρικη διάθεση και αγάπη για την ποπ κουλτούρα, ενώνει τους φαν των ταινιών, σειρών τρόμου, των 80s και 90s σε ένα νέο, ετήσιο «Χορό Τεράτων«! Περισσότερα στη σελίδα τους στο Facebook.

Στις 16 Μαρτίου στις 22.00 στο Ghost House, Λεπενιώτου 26 Ψυρρή (Ηλεκτρικός Θησείο) το πάρτι θα περιλαμβάνει:

►ALL HALLOWS 80S & 90S HIT DISCO. DJ/VJ SETS + HORROR MOVIE CLIPS / DJS: ROBIN SKOUTERIS, GREEK RETRO FANS, MIKEIUS

►PRE-PARTY (17:00) DOWNTOWN ZOMBIE WALK BY «ZOMBIE WALK ATHENS, GREECE»

►SPECIAL EFFECTS & ZOMBIE MAKEOVER (INSTANT ZOMBIFICATION)

► LIVE ZOMBIE SURVIVAL LESSON IN FULL GEAR, BY RESIDENT EVIL REENACTING GROUP «UMBRELLA GREEK DIVISION»

►PHOTOS BY ANTHONY DAVID

►COSTUME CONTEST. KILLER PRIZES! (DRESS AS: ZOMBIES AND ZOMBIE HUNTERS, GHOULS & VAMPIRES, FAMOUS MONSTERS, SERIAL KILLERS, VILLAINS, THRILLER MJ)

Ετοιμάστε λοιπόν μαζί με τους φίλους σας τα κατάλληλα κουστούμια και προετοιμαστείτε για να μακιγιαριστείτε και να φτιάξετε το πιο τρομακτικό zombie look!

Για έμπνευση δείτε παρακάτω το διάσημο videoclip του 1983 που είναι σκηνοθετημένο από τον σκηνοθέτη των An American Werewolf in London και The Blues Brothers, John landis και περιέχει φωνητικά από τον βετεράνο των ταινιών τρόμου Vincent Price. Πέρα από την τεράστια επιρροή του στην pop κουλτούρα το Thriller υπήρξε videoclip σταθμός στην ιστορία της μουσικής γιατί συνδύασε πολύ εύστοχα τις ταινίες τρόμου με τα μουσικά video με το πρωτοποριακή κινηματογράφηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*