Ανθρωπόμορφο teaser trailer για το «Zootopia» της Disney

Like nothing you've seen...be-fur!

Κυκλοφόρησε το teaser trailer της νέας ταινίας της Disney Animation, «Zootopia», λίγες μόνο ημέρες μετά την πρώτη εμφάνιση του χαριτωμένου teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας της Disney/Pixar, «Τhe Good Dinosaur».

Η πρώτη μας γνωριμία με τον κόσμο της Zootopia είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη, καθώς επί της ουσίας  στο ολιγόλεπτο βίντεο παρακολουθούμε μια παρουσίαση των «ανθρωπόμορφων» ζώων που κατοικούν αυτή την πολύ ξεχωριστή ουτοπία.

Πρωταγωνιστές της ιστορίας μας είναι μια πονηρή αλεπού (Nick) και ένα πανέξυπνο κουνέλι-αστυνομικός (Judy), οι οποίοι μπλέκουν σε μια απρόσμενη περιπέτεια, όταν ο Nick κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε.  Οι δυο άσπονδοι εχθροί θα πρέπει τώρα να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού τον εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από την τρομερή συνωμοσία.

Με την Disney να επανακάμπτει δυναμικά, το «Zootopia»-από τους παραγωγούς του «Frozen» και του αγαπημένου «Big Hero Six» παρακαλώ-φαίνεται να διεκδικεί την δική του θέση στο μοναδικό animation σύμπαν της.

Με Jason Bateman και Ginnifer Goodwin στις φωνές, η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις αρχές του 2016.  Ανυπομονούμε!

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ