Οι Forest Whitaker και Orlando Bloom μετά το Απαρτχάιντ

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τον περασμένο Γενάρη, οι Forest Whitaker και Orlando Bloom θα πρωταγωνιστούσαν στην νέα ταινία του Jérôme Salle που θα έχει το τίλο Zulu.

Η ταινία που διαδραματίζεται στην στην μετα-Απαρτχάιντ εποχή και βασίζει το σενάριο της στο πιο διάσημο βιβλίο του Caryl Férey, περιγράφει την προσπάθεια δυο νοτιοαφρικανών αστυνομικών οι οποίοι αν και βρίσκονται στις “αντίπαλες” όχθες του απαρτχαϊντικού συστήματος, αποφασίζουν εντούτοις να αντιμετωπίσουν από κοινού το όποιας μορφής έγκλημα συναντήσουν στον δρόμο τους.

Από το trailer φαίνεται μια πολύ προσεγμένη ταινία δομημένη ως αστυνομικό θρίλερ και επιθυμεί να παρουσιάσει τις εγκληματικές ενέργειες και τις συγκρούσεις που ακολούθησαν αυτή τη σκοτεινή εποχή στη Νότιο Αφρική με τα απαραίτητα ηθικά διλήμματα που τη συνοδεύουν. Για τους πρωταγωνιστές πρέπει να πούμε ότι ο Forest Whitaker είναι πάντα εγγύηση και ελπίζουμε κι απ΄τον συμπρωταγωνιστή του, Orlando Bloom να δούμε επιτέλους μια αξιόλογη ερμηνεία. Σίγουρα εδώ έχει ένα ρόλο που τον βοηθάει.

Η ταινία που συμμετείχε στο περασμένο φεστιβάλ των Καννών ως ταινία λήξης έχει ήδη πάρει διανομή στη Γαλλία και θα παιχτεί τον ερχόμενο Δεκέμβρη.

Δείτε παρακάτω το trailer

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ